ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Εγγυημένες υπηρεσίες & Προσιτές Τιμές!

Η εταιρεία μετακομίσεων ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, με έδρα τα Ιωάννινα, παρέχει -άμεσα- επαγγελματικές λύσεις υψηλού επιπέδου, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε, τώρα, μαζί μας και κερδίστε χρόνο και χρήματα! Αφού προβούμε σε δωρεάν εκτίμηση της δικής σας μετακόμισης, θα αναλάβουμε τα πάντα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, με άψογο επαγγελματισμό και άριστη οργανωτική ικανότητα. Πραγματοποιήστε τη μετακόμισή σας χωρίς άγχος και χωρίς να χρειαστεί να κουραστείτε για τίποτα! Η εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ φροντίζει για όλα, χωρίς καμία φθορά των προσωπικών σας οικοσκευών.

Συσκευάζουμε και αμπαλάρουμε τον οικιακό και επαγγελματικό σας εξοπλισμό, συνδέουμε και αποσυνδέουμε ηλεκτρικές συσκευές, ενώ οι ειδικές μεταφορές -που χρήζουν ειδικής προσοχής- αποτελούν ειδικότητά μας! Μεταφέρουμε για παράδειγμα -με ασφάλεια και υπευθυνότητα- εύθραυστα και ογκώδη αντικείμενα, μεγάλα μουσικά όργανα, ακόμα και τη μηχανή ή το μοτοποδήλατό σας! Επιπροσθέτως, με ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα, γινόμαστε πιο ευέλικτοι και αποτελεσματικοί στις μετακομίσεις των οικοσκευών σας.

Με πείρα, υπευθυνότητα και σεβασμό στην περιουσία σας, υλοποιούμε και τις πλέον δύσκολες μετακομίσεις, από τα Ιωάννινα προς όλη την Ελλάδα. Στη μεταφορική εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ εργαζόμαστε, καθημερινά, με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και με σεβασμό στις επιθυμίες τους.

​Παρέχουμε, τέλος, υπηρεσίες μετακομίσεων σε ειδικές τιμές, στην περίπτωση των φοιτητών και των στρατιωτικών.